Despre noi

”Se spune că dragostea constă în dorinţa de a da celui de langă tine tot ceea ce este al tău şi de a simţi fericirea lui ca şi când ar fi a ta. Şi cum oare să poţi păstra aceste momente de de fericire o viaţă dacă nu prin amintirile lăsate de o fotografie inedită?

Prin experienţa noastră dobândită în acest domeniu vă asigurăm că amintirile zâmbetului din ziua nunţii sau cea a botezului vă vor însoţi o viaţă întreagă aducându-vă mereu aminte că fericirea este construită din zâmbete, îmbrăţisări şi sentimente eterne.

Vă vom fi alături pas cu pas în cea mai specială zi din viaţa dumneavoastră încercând să surprindem cele mai vesele zâmbete, cele mai puternice strângeri de mâna şi cele mai gingaşe priviri.

Vă aşteptăm cu drag să vă fim alături în cele mai frumoase clipe şi să participăm la construirea unei vieţi împreună.

Ca fotografi si cameramani profesionisti, am dobandit o experienta importanta in mai multe domenii, inclusiv publicitate, jurnalism, fotografie de nunta, fotografie de peisaj.

Stilul nostru de a imortaliza o nunta este cel mai bine descris ca fiind contemporan, inventiv și de distracție, la fel ca in foto-videojurnalism. Alegem sa lasam evenimentele zilei sa se dezvolte in mod natural si doar sa fie putin pregatite pentru a le capta atunci cand acestea se intampla. Noi credem ca cel mai bun mod de a spune povestea reala de o la nunta este de a ramane in fundal ca un spectator tacut, in asteptare pentru a surprinde acele momente unice, naturale, care creeaza imagini surprinzatoare, convingatoare. Incercam sa nu modificam lumina existenta pentru a da un cadru natural fotografiei.

Bucuria noastra va fi sa exclamati la primirea fotografiilor: “Wow, cand ați surprins-o și pe aceasta?”